Over mij


Welkom op mijn website!Ik ben Nikita en mama van 2 fantastische kindjes. Mijn passie is begonnen met de babyborrel van mijn dochtertje.


Ik wou graag een snoeptaart op tafel zetten voor de kindjes op het feest. Zelf vond ik niet meteen mijn zin en ben ik dan maar zelf begonnen met een ontwerp. Ik zag dat ik mijn creativiteit erin kwijt kon en voor vrienden mocht ik hier en daar ook eens een taart ontwerpen.


Anderhalf jaar lang heb ik als hobby snoeptaarten gemaakt voor vrienden en familie. Ik kreeg van velen leuke en positieve reacties. In de fotocollectie hieronder kan je enkele van de eerste snoeptaarten zien die ik toen gemaakt heb. Na verloop van tijd begon de hobby meer en meer richting bijberoep te gaan.


Naast het creëren van snoeptaarten ben ik maatschappelijk werker bij de mutualiteit. Het helpen van mensen en luisteren naar de bezorgdheden is waar ik energie uithaal.


De ommekeer


Toen ik vorig jaar werd geconfronteerd met een burn-out had ik veel tijd om na te denken. Nadenken over mijn job en kijken waar ik heen wou in het leven. Dit alles heeft mij doen beseffen dat ik in het leven wil doen wat ik graag doe en geen tijd moet verliezen.


Op 1 september 2019 ben ik dan ook in bijberoep begonnen met Mamzel Sucré, en de rest is geschiedenis!


Wanneer ik vertel over het creëren van mijn snoeptaarten zeggen mensen mij soms dat ze de glimlach in mijn ogen kunnen zien.Ik ben heel graag creatief bezig en ben blij dat ik deze keuze heb kunnen en mogen maken. Een snoeptaart maken en de glimlach zien van de persoon die hem in ontvangst mag nemen, geeft mij een warm en gelukkig gevoel. Wat moet een mens nog meer hebben in het leven?

Ophaaladres


Mamzel Sucré

'S Gravenwal 18

8610 Kortemark


Quicklinks


Over mij

FAQ

© 2020 Mamzel Sucré · Alle rechten voorbehouden

Pleeese aanvaard onze snoeptaarten... euhm cookies bedoelen we. Sorry, we krijgen hier nogal honger van na een tijdje.

Ik hap toe